©Provinciaal Informatiecentrum Tolhuis
icons

Buit vol van afval

Ontdek de gratis tentoonstelling 'Buik vol van afval', een tentoonstelling binnen het ‘inspired by’ programma van de Triënnale Brugge.

Inspired by
Provinciaal Informatiecentrum Tolhuis
09:30 - mag 05
free

De tentoonstelling

Buik vol van afval

De afvaltentoonstelling ‘Buik vol van afval’ gaat dieper in op het thema afval en wil extra bewustwording creëren rond afval op het strand en de invloed op verschillende onderdelen van het ecosysteem. De bezoeker wordt via vijf invalshoeken met de thematiek geconfronteerd. De thema’s worden verwerkt in vijf strandcabines. Een aanrader voor gezinnen want voor kinderen is er een werkboekje, ze kunnen het op eigen houtje invullen en verbeteren aan de hand van het oplossingenboekje.Deze rondreizende tentoonstelling is gratis te bezoeken in het Provinciaal Informatiecentrum Tolhuis.Van 5 mei tot 31 augustus 2018 Van maandag tot vrijdag: telkens van 9u00 tot 12u30 en 13u30 tot 17u00 Op zaterdag van 9u00 tot 12u00

+
icons

iscriviti alla nostra
newsletter

La Triennale di Bruges nasce dalla collaborazione tra Brugge Plus, Musea Brugge, Kenniscentrum vzw e Cultuurcentrum Brugge; l'evento è promosso da Stad Brugge (Comune di Bruges)