icons

Wesley Meuris: UrbanModeL_index | Recyclart artist talk

Wesley Meuris will present his installation UrbanModeL during the Recyclart artist talk.

Selected by
WTC1, Brussel
20:00 - jun. 21
free

Wesley Meuris

Wesley Meuris (1977, Antwerpen, BE) studeerde aan de LUCA School of Arts en het HISK in Antwerpen. In 2015 werkte hij er een doctoraat af. Enkele recente solotentoonstellingen zijn Enter#3 –Side in het Mu.ZEE (Oostende, BE), Museum of the Futures in het Palais de Justice (Poitiers, FR), The Office in Jeudi (Genève, CH), Expansion in LaBF15 (Lyon, FR) en R-05.QIP.0007 Wesley Meuris in Casino Luxembourg, Forum d’art Contemporain (Luxembourg, LU). In 2007 was hij te gast in Brugge met zijn tentoonstelling Artificially Deconstructed in De Bond.

http://www.wesleymeuris.be/

De lezing

Wesley Meuris: UrbanModeL_index

THE REPLICA is een installatie ontworpen en gefabriceerd door Recyclart Fabrik (in recordtempo) om de voorziene tentoonstellingen in de Vitrin 21 in Kapellekerk toch te laten doorgaan. Gedreven door respect voor de uitgenodigde artiesten en door nood aan poëtisch verzet is THE REPLICA de extra muros vertaling van de ruimte en de sfeer van Vitrin 21. Deze extra muros installatie vindt zijn plaats in de WTCI toren door hulp van en samenwerkng met Up4North & IABR in de noordwijk. THE REPLICA is een van de “genodigden” van de IABR in WTC.Wesley Meuris zal de eerste artiest zijn om deze REPLICA in te wijden. Zijn tentoonstelling "UrbanModeL_index", georganiseerd in het kader van en met Triennale Brugge 2018 zal te zien zijn tijdens en samen met IABR in Brussel !

+

Een organisatie van Recyclart, selected by Triënnale Brugge 2018

icons

SCHRIJF IN VOOR ONZE
newsletter

Triënnale Brugge is een initiatief van Stad Brugge, gerealiseerd door Brugge Plus vzw, Musea Brugge, Kenniscentrum vzw en Cultuurcentrum Brugge