icons

Looking At/Listening To - Architectural Critique Today

Hoe verhoudt het boek zich als kritisch instrument tegenover het tijdschrift? Wat zijn de mogelijkheden van grafische media als film en fotografie? Welke meerwaarde biedt een relatief nieuw medium als de podcast? Looking At / Listening To Architecture Critique Today zet deze vormen van architectuurkritiek tegenover elkaar om zowel onderlinge verbanden als kwalitatieve verschillen te bespeuren.

Selected by
De Republiek
14:00 - jun. 28
free

Installatie

Looking At/Listening To - Architectural Critique Today

Naar aanleiding van de publicatie Architectuurboek Vlaanderen N°13. Dit is een mosterdfabriek toont het Vlaams Architectuurinstituut op 28 juni een installatie rond de verschillende vormen van architectuurkritiek. Hoe verhoudt het boek zich als kritisch instrument tegenover het tijdschrift? Wat zijn de mogelijkheden van grafische media als film en fotografie? Welke meerwaarde biedt een relatief nieuw medium als de podcast? Looking At / Listening To Architecture Critique Today zet deze vormen van architectuurkritiek tegenover elkaar om zowel onderlinge verbanden als kwalitatieve verschillen te bespeuren.De installatie is enkel te bezichtigen op 28 juni, tussen 14u en 22u. Om 20u vindt Speaking Of Architecture Critique Today plaats, een gesprek over de verschillende media waarin architectuurkritiek wordt bedreven. Gratis toegankelijkTIP: Meer weten over de verschillende vormen van architectuurkritiek? Schuif dan aan bij het gesprek Speaking Of Architecture Critique Today op 28 juni om 20u in De Republiek in Brugge.In samenwerking met het Vlaams Architectuurinstituut.

meer
icons

SCHRIJF IN VOOR ONZE
newsletter

Triënnale Brugge is een initiatief van Stad Brugge, gerealiseerd door Brugge Plus vzw, Musea Brugge, Kenniscentrum vzw en Cultuurcentrum Brugge