icons

Recyclart artist talk

Wesley Meuris: UrbanModeL_index

Selected by
WTC1, Brussel
20:00 - jun. 21
free

Wesley Meuris

Wesley Meuris estudió en la LUCA School of Arts y en el HISK de Amberes. En 2015, completó su doctorado. Exposiciones individuales recientes incluyen Enter # 3 - Side en Mu. ZEE (Ostende, BE), Museum of the Futures en el Palais de Justice (Poitiers, FR), The Office en Jeudi (Ginebra, CH), Expansión en LaBF15 (Lyon, FR) y R-05. Q-IP. 0007 Wesley Meuris en Casino Luxembourg, Forum for Contemporary Art (Luxemburgo, LU). En 2007, ya fue invitado a Brujas con su exposición Artificially Deconstructed in De Bond.

http://www.wesleymeuris.be/

De lezing

Wesley Meuris: UrbanModeL_index

THE REPLICA is een installatie ontworpen en gefabriceerd door Recyclart Fabrik (in recordtempo) om de voorziene tentoonstellingen in de Vitrin 21 in Kapellekerk toch te laten doorgaan. Gedreven door respect voor de uitgenodigde artiesten en door nood aan poëtisch verzet is THE REPLICA de extra muros vertaling van de ruimte en de sfeer van Vitrin 21. Deze extra muros installatie vindt zijn plaats in de WTCI toren door hulp van en samenwerkng met Up4North & IABR in de noordwijk. THE REPLICA is een van de “genodigden” van de IABR in WTC.Wesley Meuris zal de eerste artiest zijn om deze REPLICA in te wijden. Zijn tentoonstelling "UrbanModeL_index", georganiseerd in het kader van en met Triennale Brugge 2018 zal te zien zijn tijdens en samen met IABR in Brussel !

+

Een organisatie van Recyclart, selected by Triënnale Brugge 2018

icons

suscríbete a nuestro
newsletter

La Trienal de Brujas es una colaboración entre Brugge Plus, Musea Brugge, Kenniscentrum vzw y Cultuurcentrum Brugge, por encargo del ayuntamiento de Brujas